söndag 26 augusti 2012

Svar på ett par kommentarer!

Först vill jag bara säga (efter en fråga för miljader år sedan) - Jag läser alla kommentarer jag får och om det är en fråga så svarar jag så gott jag kan!

Först, tack för era kommentarer, ni är UNDERBARA!

Så nu tar jag mig tid till att svara på ett par av era frågor som ni slängt in

Anonym
Snälla snälla snälla snälla snälla snälla, gör fler videoinlägg. Kan du inte typ bestämma att typ en gång i veckan så kan du videoblogga? Dina videobloggar är så AWESOME!

Svar
Oj många snälla snälla.... Jag vet inte ritkigt. Det beror ärligt talat på om det är efterfrågat. Om det är något ni andra som läser bloggen också tycker är bra(?)... Jag tycker egentligen att jag sluddrar för mycket när jag pratar men om det är efterfrågat av er, så kanske ja.
Så mer videoinlägg? Släng en kommentar i så fall, tack!
Men tack så mycket!

Lisa
Alltså allvarligt du är så underbar! Tror fan jag är kär i dig, nästan! Så min fråga är är du lesbisk och i så fall bjuder jag hem dig! ;) Kram <3

Svar
Tack.
Mitt svar är NEJ! Fast alltså, jooo! Vi får se om jag kan bli lite lesbisk för dig! Och inte för att ge dig något försprång meeen..... Var dig själv Extremely loud! Och var fearless when you do it! Var helt jävla konstig, då faller jag för dig direkt.
So good luck, jag väntar på dig right here då! ;)¨
Men som svar - Nej jag är tyvärr inte lesbisk.
Kram!


Caroline
Jag är rädd för att jag aldrig kommer bli lycklig, alla säger att det kommer bli bättre om jag börjar äta och går upp i vikt. Jag äter massor nu, men jag mår ju bara sämre. Mina ana tankar kommer aldrig försvinna :(

Svar
Du kommer att bli lycklig, jag lovar. Men det tar tid.
Man måste få hjälp med allt inte bara ätandet. Men om du äter ordentligt så är det ett stort steg på vägen mot att bli lycklig.
Men du måste även få prata med någon och ta itu med andra saker kring ätstörningen. För den handlar ju inte bara om maten och viken eller hur?
Lycka kommer du att hitta inom dig själv. Det tar tid men håll ut! <3

Bea
Underbart skrivet Jasmine! Men kan inte du skriva din historia genom ätstörningen och tills nu? Många kramar till dig, jag ser upp till dig! <3

Svar
Tack så mycket Bea! Jag vet inte riktigt. Min blogg handlar mer om att jag kämpar mot det friska livet, så det känns lite negativt att skriva om min ätstörnings historia. Och jag har gjort det en gång innan, för länge sedan... Så nja..
Kram till dig med!

Anonym
Åh vilken underbar video! Sjunger du mycket? Av det jag kunde höra lät det väldigt fint. Kram<3

Svar
Jag sjunger HELA TIDEN! Men jag sjunger för mig själv hemma, typ för det mesta.
Jag har fyra sortes sång sätt:
1. Jag sjunger seriöst (händer när jag är ensam hemma och då endast).
2. Jag går all in - sjunger i en hårborste, spelar luftgitarr/lufttrummor och dansar min ooh, så vackra dans. (händer för ofta)
3. Jag sjunger ut precis allt jag gör. Pluggar jag sjunger jag det. Lagar jag mat sjunger jag receptet osv.. Händer minst en gång om dagen.
4. Jag sjunger och tror att det låter bra - i duschen, på toan, på tåget/bussen när jag lyssnar i mina hörlurar!


6 kommentarer:

 1. Är detta du? http://bodypalace.blogspot.se/search?updated-max=2012-07-05T10:00:00%2B02:00&max-results=12&start=24&by-date=false

  Lite nyfiken bara. :P

  SvaraRadera
 2. Den här tjejen alltså. :) http://bodypalace.blogspot.se/2012/06/jasmine.html#comment-form

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah då gissade jag rätt. Såg att personen hette Jasmine och var lika lång som du så då tänkte jag att det kanske var du. Modigt av dig att vara med på bloggen. :)

   Radera
 3. UTMANAR DIG I ATT SJUNGA PÅ ALLA DET DÄR SÄTTEN OCH VISA HUR DET LÅTER/SER UT!! :D
  Och ja tack, gärna fler vloggar!

  SvaraRadera
 4. JAA, fler videoblogginlägg!! :D

  SvaraRadera