lördag 7 juli 2012

Ni är bara helt underbara!

Jag ville bara säga tack till alla ni underbara så kommenterar!
Och ni andra som läser min blogg också

Ni är underbara! Tack tack!

Jag hoppas att min blogg är stöttande och peppande för er, för era kommentarer är i alla fall jätte peppande!

Men jag undrar lite, vilka är ni? Varför läser ni just min blogg?
Kan ni inte skriva en liten rad om vilka ni är och "presentera" er lite? :)
Och bara så ni vet, ni som kommenterar och lämnar en länk till er blogg, jag kollar alltid era bloggar! Och jag läser alltid era kommentarer såklart.
Och svarar alltid om ni har några frågor.


Idag ska jag ut och paddla kanot! 
Jag är taggad!

Hoppas ni får en bra lördag! KRAM <3

5 kommentarer:

 1. Men vad fin du är, inget att tacka för! Jag tackar för att jag får ta del av det du skriver här på bloggen!

  Du vet redan lite om mig men lite nytt kan jag nog få fram i en presentation ;-)
  Jag är alltså Matilda Södergren, en tjej på 19 bast i Skellefteå som länge har haft hockeyn som passion. Inte att utöva själv, utan att se grabbarna (AIK, Skellefteå AIK alltså) spela i ladan. Har dom senaste säsongerna haft säsongskort så det har vart att se samtliga hemmamatcher på plats:-) annars tycker jag även om kompishäng, fjällen, att äta blåbär, min katt, promenader, musik och känsla av frihet. Plus nostalgiska filmer.?

  /Matilda

  SvaraRadera
 2. Jag heter Hanna, snart 14 och ätstörd sedan fyra är tillbaka. Mår väl inte topp för tillfället men det ska bli bättre.
  Jag älskar hela mänskligheten och alla våra fantastiska påfund och naturvetenskap och hur otroligt komplex våran hjärna är (haha nörd<3). Tillbringar större delen av min vakna tid med kent, markus, håkan, bd och parken i öronen. För tillfället är kent enda anledningen till att jag tar mig igenom dagarna.

  Följer troget din blogg haha och kommenterar en del. Du är grym.

  SvaraRadera
 3. Jag heter Josefin och är 15 år. Jag gillar att filosofera om livet, titta på tjejfilmer och att sjunga.
  Första gången jag läste din blogg var nog för någon månad sen (tror att du hade komenterat någon annans blogg så jag skickades hit) och har sen dess följt dig :)
  Orsaken till det är nog främst att du skriver så otroligt bra och peppande texter. Men också för att jag tycker det är facinerande att se vad andra tänker och känna igen sig.

  Kram!<3

  SvaraRadera
 4. Jag heter Tova, minns inte riktigt hur jag hittade hit, men är rätt säker på att jag stannade. Jag ser upp till dig oerhört mycket. Du är både stark och inspirerande.
  Jag är 16 år och vet inte riktigt hur jag skulle presentera mig själv. Antar att jag är lite vilsen. En riktigt upp-och-ned människa med djupa dalar och höga toppar, eller djupa toppar och höga dalar, så skulle man också kunna se på det. Jag gillar att skriva och jag gillar (egentligen) att leva.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Läser för att du är så inspirerande och peppande! Jag fyller 27, idag :) vill du veta mer så maila mig kram

  SvaraRadera