fredag 20 januari 2012

Yeey!

Yeees, det är fredag och jag kunde nog inte vara på bättre humör! Eller joo det är klart jag skulle kunna vara på bättre humör, jag har ju liksom vart på bättre humör än såhär i mitt liv. Men vi kör såhär.

Yeees, det är fredag och jag är glad :)

Matte muntan igår gick så grymt BRA! :D Jag var så nervös innan muntan, sen efteråt blev jag så mega glad, så jag skuttade runt i mitt rum och sjöng ''JAG ÄR BÄÄÄST, JAG ÄR BÄÄÄST'' och sådär.. ;)
Sen firade jag med en varm lång dusch, en kopp kaffe (dock inte samtidigt som jag stod i duschen) och lite musikaler!
Kändes dock lite tråkigt att det inte fanns någon här som jag kunde hoppa runt med och skrika ut min glädje.. Jag firade helt ensam, SORGLIGT! ;)


Idag har det egentligen hänt så mycket. Jag har städat lite och vart mitt vanliga klantiga jag.. Jag har kommit på att när jag är på dåligt humör och så, då är jag inte alls klantig. Men sen så fort jag blir glad så är jag mega klantig, don't know why..
Började i alla fall dagen med att slå i ögat i köksluckan, så nu är mitt öga rött och lite svullet... Sen fortsatte jag med att gå in på mitt rum, så skulle jag stänga dörren lite snyggt med foten, så långt gick det bra. Sen när jag ska vända mig om lite snyggt, då tappar jag kaffemuggen och tänker ''NEJ, DEN FÅR INTE GÅ SÖNDER''. Slänger upp mackan (som jag höll i andra handen) i luften och kastar mig fram för att få tag i kaffemuggen. Och jag lyckas fånga den, men får kaffe över hela mig.
KLANT KLANT KLANT KLANT!
Och det här är bara några av mina x antal klantigheter idag..

Ikväll kommer Bexx, Silje, Emmy och Becca hit. YEEY! Och då ska jag allt ta och fira att matte muntan gick bra igår, att jag är färdig med hela gymnasie matten och så ska jag helt enkelt fira att jag är glad antar jag! :)
Ser framemot detta, ser framemot hela helgen  eftersom att de stannar tills söndag, YEEEY! :D

Jaja, harre gött!

1 kommentar: